Politerno > Україна і світ > У ДБР кажуть, що Порошенко досі не здав паспорти – адвокат заперечує

У ДБР кажуть, що Порошенко досі не здав паспорти – адвокат заперечує

  • 24 Січня, 2022
  • 506 Переглядів
  • 0

Державне бюро розслідувань заявило, що експрезидент Петро Порошенко, як підозрюваний із запобіжним заходом, досі не здав закордонні паспорти.

Про це йдеться у повідомленні ДБР.

 

“19 січня 2022 року Печерський районний суд Києва обрав Порошенку П. О. запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання та поклав обов’язки, зокрема, здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України та в’їзд в Україну.

За таких обставин підозрюваний Порошенко П. О. зобов’язаний здати свої закордонні паспорти до відповідних органів державної влади, що виключає можливість виїзду за межі України, однак до теперішнього часу даний обов’язок підозрюваний не виконав“, – зазначили у ДБР.

Водночас адвокат Порошенка Ігор Головань у Facebook заявив, що Порошенко вранці 24 числа здав паспорти і опублікував скріншот штампу. 

 

Нагадаємо, Офіс генпрокурора подав апеляційну скаргу на рішення суду щодо застосування запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання для експрезидента Петра Порошенка у справі про незаконне постачання вугілля з ОРДЛО.

Під час Київського безпекового форуму Арсеній Яценюк оголосив вимогу до влади припинити переслідування опозиції.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE