Politerno > Україна і світ > У Венедіктової провину за “загублене” відео з ДТП Трухіна поклали на патрульних

У Венедіктової провину за “загублене” відео з ДТП Трухіна поклали на патрульних

  • 4 Лютого, 2022
  • 806 Переглядів
  • 0

Офіс генпрокурора заявляє, що Нацполіція просила у патрульних записи з місця ДТП з депутатом “Слуги народу” Олександром Трухіним вже за два дні після аварії, але відео нібито не збереглось.

“Згідно з письмовою відповіддю Управління патрульної поліції у Києві Департаменту патрульної поліції на запити органу досудового розслідування, відеозаписи з нагрудних реєстраторів працівників поліції, які були на місці вказаної пригоди, не збереглися. Тому запис з боді-камери Петрика не міг бути долучений до матеріалів кримінального провадження.

Запити щодо витребування записів з боді-камер співробітників поліції були ініціативно направлені до УПП СУ ГУНП у Києві (Управління патрульної поліції – ред.) слідчими Національної поліції 25.08.2021, а слідчими ДБР – 03.09.2021. На вказані запити отримано письмові відповіді про відсутність таких записів”, – відповіли в Офісі генпрокурора на запит “Української правди”.

Також в Офісі генпрокурора повідомили УП, що суддя 30 серпня наклав арешт на автомобіль Audi-A8, який фігурував у ДТП.

Водночас у публічному судовому реєстрі відсутні рішення про арешт будь-яких автомобілів у Києві і Київській області, датовані 30 серпня.

Також у відповіді на запит повідомляється, що орган досудового розслідування вилучив змиви, мікронашарування і речовини, в т.ч. з подушок безпеки цього авто, а 8 вересня призначили ДНК-експертизу, аби дізнатися, хто справді був за кермом.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE