Politerno > Україна і світ > Підрозділи двох військових округів повертаються на базу, – Міноборони РФ

Підрозділи двох військових округів повертаються на базу, – Міноборони РФ

  • 15 Лютого, 2022
  • 547 Переглядів
  • 0

У вівторок підрозділи Західного та Південного військових округів починають повернення з навчання до пунктів базування залізницею та автомобільним транспортом.

Про це повідомив офіційний представник Міноборони РФ Ігор Конашенков, якого цитує російський “Інтерфакс“.

“Підрозділи Південного та Західного військових округів, які виконали завдання, вже розпочали завантаження на залізничний та автомобільний транспорт і сьогодні почнуть рух у свої військові гарнізони. Окремі підрозділи здійснять марші своїм ходом у складі військових колон”, – зазначив Конашенков.

При цьому він додав, що російські військові продовжують навчання на низці напрямків.

За його словами, війська Східного військового округу та ВДВ, які беруть участь у навчанні “Союзна рішучість”, у взаємодії з білоруськими збройними силами відпрацьовують питання відображення агресії проти Союзної держави під час оборонної операції.

“У Збройних силах Російської Федерації триває комплекс масштабних заходів оперативної підготовки військ та сил. У них беруть участь практично всі військові округи, флоти та ВДВ…

В оперативно-важливих районах Світового океану та акваторіях морів, що прилягають до території Росії, проводиться серія військово-морських навчань, у яких задіяні надводні кораблі, підводні човни та морська авіація”, – підкреслив Конашенков.

Нагадаємо, учора ввечері джерела CBS News повідомили, що окремі підрозділи російських військ залишили місця дислокації на зборах та почали рухатися на позиції для нападу.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE