Politerno > Україна і світ > Чергове засідання комісії щодо САП: Банкова знову дала вказівку зривати призначення глави, – Шабунін

Чергове засідання комісії щодо САП: Банкова знову дала вказівку зривати призначення глави, – Шабунін

  • 22 Лютого, 2022
  • 672 Переглядів
  • 0

У вівторок, 22 лютого, з подачі ОП нардепи збираються викинути міжнародних членів з наглядових рад державних підприємств і банків (законопроєкт №5397).

Про це у Facebook повідомив голова ЦПК Віталій Шабунін.

“Об’єднати суспільство буде значно легше, якщо влада НЕ допомагатиме Путіну знищувати реформи.

1. Сьогодні з подачі ОП депутати збираються викинути міжнародних (незалежних) членів з наглядових рад державних підприємств і банків (законопроєкт №5397).

Це голосування – знищення однієї з реформ, про які вчора істерив Путін. Ми зробимо максимально відомими імена депутатів, які проголосують.

2. А ще сьогодні о 17:00 відбудеться чергове засідання конкурсної комісії щодо САП. І ми знаємо, що ОП знову дало вказівку зривати призначення керівника”, – розповів він.

“Правда, важко бути єдиними з владою, яка однаково з Путіним ненавидить антикорупційні реформи? Більше того ці реформи атакує. Нижче цитати Путіна проти цих реформ. Багато “слуг” користується тим же наративом. Більше того, вони в це лайно вірять”, – додав Шабунін.

Путін про міжнародників в наглядових радах: “А саму Украину просто загнали под внешнее управление… Они оказывают прямое влияние на все важнейшие кадровые решения, на все ветви и уровни власти – от центральной и даже до муниципальной. На основные госкомпании и корпорации, включая “Нафтогаз”, “Укрэнерго”, украинскую железную дорогу, “Укроборонпром”, “Укрпочту”, Администрацию морских портов Украины”

Путін про САП та ін.: “Посольство США напрямую контролирует НАПК, НАБУ, САП и ВАКС. Делается все это под благовидным предлогом для повышения эффективности борьбы с коррупцией”.

Нагадаємо, 3 лютого ми писали, що конкурсна комісія з обрання керівника САП втретє не затвердила результати конкурсу.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE