Politerno > Україна і світ > ЗСУ захопили російського пілота, який воював у Сирії і зустрічався з Асадом

ЗСУ захопили російського пілота, який воював у Сирії і зустрічався з Асадом

  • 5 Березня, 2022
  • 1257 Переглядів
  • 0

ЗСУ взяли у полон російського пілота, який брав участь у війні в Сирії і зустрічався з президентом цієї країни Башаром Асадом.

“На відео СБУ – збитий російськй пілот, один із “асів” путіна, який за свої звірства в Сирії був удостоєний аудієнцією з Башаром Асадом.

Ви можете побачити їхнє спільне фото у нарізці вище.

Для нього бомбити цивільні міста – не нова справа. Як пояснює сам злочинець, він не думає про такі поняття як “житлові будинки і квартали”: “Є просто цілі з координатами…”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що тепер у російського льотчика попереду безліч довгих розмов зі співробітниками СБУ.

5 березня близько 12:40 поблизу Чернігова було збито ворожий літак. Льотчики катапультувалися: один  загинув, іншого взяли в полон.

На відео, оприлюдненому військовими, поранений чоловік називається майором Красноярцевим з військової частини 8689. Військові питають, скільки бомбометань він здійснив по мирному Чернігову. Льотчик стверджує, що це був його перший виліт на Чернігів, до того він, мовляв, літав вздовж кордону.

Нагадаємо, співробітники СБУ вбили під час затримання члена першої української делегації на переговорах у Гомелі Дениса Кірєєва.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE