Politerno > Україна і світ > Ворог анонсував нові “нещадні” удари по Україні

Ворог анонсував нові “нещадні” удари по Україні

  • 14 Березня, 2022
  • 1359 Переглядів
  • 0

Міноборони росії анонсувало нові удари по підприємствах ОПК України та по “місцях перебування іноземних найманців”.

Про це повідомило Міноборони Росії.

У міністерстві звинуватили Україну в ударі “тактичної ракети “Точка-У” з касетним боєприпасом” по Донецьку. При цьому в Міноборони Україні заявляли, що ракета, яка вдарила по Донецьку 14 березня вранці, однозначно є російською.

“У відповідь на ці дії Збройні Сили Російської Федерації вживуть оперативних заходів щодо виведення з ладу підприємств оборонно-промислового комплексу України, які здійснюють виробництво, ремонт та відновлення озброєнь, які націоналісти використовують для скоєння військових злочинів.

Закликаємо громадян України, які працюють на цих підприємствах, а також мешканців прилеглих житлових будинків, залишити потенційно небезпечні зони”, – заявили у відомстві.

У Міноборони РФ також заявили, що нещадно завдаватимуть ударів по місцях розташування нібито іноземних найманців.

“Усі місця перебування іноземних найманців в Україні нам відомі. По них і надалі будуть завдаватися точкові удари, подібні до знищення 13 березня навчальних центрів у населеному пункті Старичі та на військовому полігоні Яворівський… Жодної пощади найманцям не буде, де б на території України вони не перебували”, – заявили в міністерстві.

Нагадаємо, спецпризначенці “Азова” повідомили, що за добу знищили у Маріуполі 1 російський “Тайфун”, 4 БТРи, 2 ББМ “Рись”, а також багато піхоти, в тому числі 17 спецпризначенців ГРУ Росії.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE