Politerno > Україна і світ > У Москві триває мітинг-концерт на підтримку війни – Путін у пуховику Лоро Піан за 1,5 мільйона

У Москві триває мітинг-концерт на підтримку війни – Путін у пуховику Лоро Піан за 1,5 мільйона

  • 18 Березня, 2022
  • 3280 Переглядів
  • 0

У Москві путінський режим влаштував “святковий концерт” на честь восьмої річниці незаконної окупації Криму та на підтримку війни в Україні.

Пропагандистське видання РИА “Новости” повідомляє, що за даними управління МВС РФ по Москві, в “Лужниках”, де йде мітинг-концерт, перебувають понад 203 тисячі людей: понад 95 тисяч на стадіоні і понад 100 тисяч поряд з ним.

Захід розпочався з виконання гімну Росії – разом із музикантами на сцені виступили російські олімпійці.

“Новая газета” зафіксувала у Лужніков довгі черги та тисняву біля наметів із безкоштовними хотдогами.

“Донецьк знає, Росія надійний і вірний друг, ми з вами” – заявила зі сцени співачка, яка виконала пісню з такими рядками “Росія з нами та з нами бог”, повідомляє “Новая”.

На мітинг-концерті виступає президент країни-агресора Володимир Путін.

Читачі ТГ-каналу “Можем объяснить” повідомили, що по всій Росії бюджетників у наказовому порядку виганяють на мітинги 18 березня на підтримку президента країни Володимира Путіна та війни в Україні.

Дані двох опитувань групи незалежних російських соціологів, отримані Радіо Свобода, свідчать, що 71% росіян підтримують війну з Україною.

Нагадаємо, окупанти знімають пропагандистські сюжети про те, як нібито роздають гуманітарну допомогу мешканцям на тимчасово окупованих територіях Харківщини.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE