Politerno > Україна і світ > Усі росіяни покинули зону ЧАЕС – Верещук каже, що вони заслуговують на премію Дарвіна

Усі росіяни покинули зону ЧАЕС – Верещук каже, що вони заслуговують на премію Дарвіна

  • 1 Квітня, 2022
  • 979 Переглядів
  • 0
ЧАЕС

Росіяни покинули територію Чорнобильської АЕС на Київщині, а Верещук вважає, що окупантам, які рили окопи в лісах на ЧАЕС, варто присудити “премію Дарвіна”.

“На поточний момент сторонні особи на майданчику Чорнобилької АЕС не перебувають”, – заявили в Держагентстві з управління зоною відчуження.

31 березня російські окупанти зібралися покинути Чорнобильську АЕС та її місто-супутник Славутич, проте вороги забрали із собою українських Нацгвардійців, яких тримали у полоні з 24 лютого.

“Вважаю, що російські військовослужбовці, які рили окопи в лісі в зоні відчуження Чорнобильської АЕС, цілком заслуговують бути номіновані на Премію Дарвіна цьогоріч. Бо вони добровільно отримали такі дози радіації, наслідки яких їм будуть пояснювати лікарі в спеціальних захисних костюмах. 

Це той випадок, коли ворог вселяє жах через тирсу у нього в голові”, – написала на facebook-сторінкці віце-прем’єр-міністерка Ірина Верещук.

Довідково: Премія Дарвіна – це віртуальна гумористична премія. Її щорічно вручають у соцмережах людям, котрі найбезглудішим чином втратили здатність мати дітей або знищили себе. Обов’язковими умовами є відсутність дітей та оригінальний безглуздий спосіб нанесення собі шкоди.

Премія вручається таким людям за “вилучення неповноцінних генів із генофонду людства”.

Мінфін США ввів санкції проти 13 росіян і 21 російської компанії зі сфери високих технологій, а Британія – проти пропагандистів та генерал-полковника Мізінцева, відомого як “маріупольський м’ясник”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE