Politerno > Україна і світ > Окупанти завдали ракетних ударів по Одеській області, Дніпру та околицям Кривого Рогу

Окупанти завдали ракетних ударів по Одеській області, Дніпру та околицям Кривого Рогу

  • 2 Квітня, 2022
  • 2532 Переглядів
  • 0

Вночі 2 квітня окупанти здійснили масовані ракетні удари по Одеській області, Дніпру та околицям Кривого Рогу.

Як повідомив голова Одеської ОВА Максим Марченко у Telegram, Російські війська завдали удару трьома ракетами по населеному пункту Одеського району Одещини.

“Щойно противник здійснив удар трьома ракетами по населеному пункту в Одеському районі з ракетного комплексу “Іскандер” з Криму. Є постраждалі”, – зазначив Марченко.

Додаткових подробиць голова ОВА не повідомив.

Водночас він пообіцяв, що росіяни “пошкодують за кожний пуск ракет і за кожний обстріл нашої землі”.

Пізніше оперативне командування “Південь” повідомило, що росіяни намагалися вразити об’єкти критичної інфраструктури на Одещині, але ракети не влучили в заплановані ворогом цілі.

“Щойно під час ракетного обстрілу Одеської області ворог підступно намагався вразити об’єкти критичної інфраструктури, ураження яких може нести небезпеку цивільному населенню.

Завдяки вчасному та ефективному реагуванню сил протиповітряної оборони, ракети не влучили в заплановані ворогом об’єкти. Ситуація знаходиться під контролем Збройних Сил України. Обставини події уточнюються”, – повідомило командування “Південь”.

У Дніпрі у п’ятницю ввечері прогриміло кілька вибухів.

Про це повідомило Суспільне у Telegram.

У місті Дніпро лунають вибухи, місцеві жителі а також співрозмовники УП серед обласних чиновників сказали про два або три вибухи.

Пізніше стало відомо, що таких вибухів прогриміло щонайменше 10.

Інші деталі наразі не відомі.

Також ворог здійснив обстріл з реактивних систем залпового вогню околиці Кривого Рогу.

На початку доби 2 квітня росіяни застосували РСЗО для обстрілу району Інгулець.

“Обстріляли “Градами” виїзд в Інгулець. Горить заправка”, – повідомив голова ОВА Кривого Рогу Олександр Вілкул в коментарі УП.

В той же час, за словами Вілкула, на території Криворізького району та Дніпропетровської області відносно стабільна ситуація, а росіян витісняють за межі області.

Нагадаємо, як заявив спікер міністерства оборони України Олександр Мотузяник, Україна не несе відповідальності за катастрофи чи події, що відбуваються на території РФ, зокрема, щодо пожежі на нафтобазі у Бєлгороді.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE