Politerno > Україна і світ > Зеленський утворив делегацію для переговорів з Росією про гарантії безпеки

Зеленський утворив делегацію для переговорів з Росією про гарантії безпеки

  • 4 Квітня, 2022
  • 1355 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський видав указ про утворення делегацією для участі в переговорах з росією щодо підготовки та узгодження проєкту договору про гарантії безпеки України.

Указ підписано президентом 4 квітня.

Згідно з указом, главою делегації призначено нардепа Давида Арахамію.

Члени делегації: міністр юстиції Денис Малюська, радник голови ОП Михайло Подоляк, міністр оборони Олексій Резніков, заступник міністра закордонних справ Микола Точицький.

Також за згодою членами делегації призначені нардепи Андрій Костін, Дмитро Лубінець та Рустем Умєров.

Експерти делегації: юрист-міжнародник Олександр Малиновський та посол України Олександр Чалий.

Главі делегації дозволяється за погодженням з міністром закордонних справ вносити зміни до складу делегації, а також залучати в установленому порядку для забезпечення роботи делегації працівників державних органів, підприємств, установ, організацій за погодженням з їх керівниками, наукових радників та експертів.

Указ також затверджує директиви делегації України для участі у переговорах з РФ з підготовки та узгодження проєкту договору про гарантії безпеки України, однак їх зміст не оприлюднюється.

Кабінету міністрів доручено забезпечити фінансування витрат, пов’язаних із участю делегації України у переговорах щодо гарантій безпеки.

Нагадаємо, білоруські журналісти дістали прізвища та особисті дані російських окупантів, які оформляли доставку награбованих речей українців в Мозирі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE