Politerno > Україна і світ > За “зразкові дії”: Путін дав почесне звання бригаді, яка влаштувала різню у Бучі

За “зразкові дії”: Путін дав почесне звання бригаді, яка влаштувала різню у Бучі

  • 18 Квітня, 2022
  • 523 Переглядів
  • 0

Путін присвоїв 64-ій бригаді ЗС РФ почесне звання гвардійської за “зразкові дії” в ході окупації Бучі на Київщині.

Про це повідомляє портал урядових документів РФ з указом Путіна.

“За масовий героїзм і відвагу, стійкість і мужність, виявлені особовим складом бригади в бойових діях із захисту Вітчизни й державних інтересів в умовах збройних конфліктів”.

Путін підписав указ про присвоєння почесного звання 64-й окремій мотострілецькій бригаді після того, як її вивели з Київщини. В указі він також відзначив “зразкові дії” військовослужбовців бригади в ході війни проти України.

Бригада є підрозділом у складі 35-ої загальновійськової армії Східного військового округу та дислокується в Хабаровському краю.

Член переговорної групи України Михайло Подоляк обурився цим рішенням і закликав світ усвідомити, що проти України чинять геноцид:

“Поки хтось дискутує, чи можна називати злочини РФ в Україні геноцидом, РФ продовжує сміятися світу в обличчя. “За героїзм і відвагу”, – йдеться в указі. У вбивствах дітей та ґвалтуванні жінок, треба розуміти?”.

Нагадаємо, як заявляє британська розвідка, для російських військ стійкий опір захисників Маріуполя створює проблеми на усіх оперативних напрямках.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE