Politerno > Україна і світ > Докази звірств окупантів: американські ЗМІ оприлюднили нове відео з Бучі

Докази звірств окупантів: американські ЗМІ оприлюднили нове відео з Бучі

  • 28 Квітня, 2022
  • 974 Переглядів
  • 0

Американський телеканал опублікував нове відео, зняте з дрона над Бучею, коли російська техніка їздила вулицями повз тіла вбитих мешканців міст.

Про це повідомляє CNN з посиланням на відео.

Американські журналісти здобули відео, яке зняв дрон над Бучею впродовж 12 і 13 березня. Співробітники телеканалу перевірили і підтвердили, що зйомки цим дроном велися над Бучею в ці дні.

На ньому видно, як просто неба на вулицях лежать люди в тому одязі, які подібні до тих тіл, що були знайдені українськими військовими та міжнародними журналістами 1-3 квітня після звільнення міста від російської окупації.

Російська військова бронетехніка й військові просто ходили повз ці тіла в ці два дні.

Це підтверджує, що вбивства цих мирних мешканців у Бучі сталися в той час, коли місто перебувало під російською окупацією, спростовуючи твердження російської влади про провокацію та інсценування.


Нагадаємо, Офіс генпрокуратура встановив 10 російських військовослужбовців, причетних до катувань мирних українців у Бучі.

Директор Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін стверджує, що нібито Вашингтона і Варшави планують встановити “військово-політичний контроль Польщі” над її нібито “історичними володіннями” в Україні.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE