Politerno > Україна і світ > Чого очікувати у день рашистського побєдобісся?

Чого очікувати у день рашистського побєдобісся?

  • 1 Травня, 2022
  • 784 Переглядів
  • 0

Наближається чергова неоголошена, але ключова дата рашистської невійни проти України – 7 травня.

Агресор прозоро натякав, що до цієї дати він планує вийти на рубежі Донецької та Луганської областей, а в ідеалі – захопити Миколаївську та Одеську області. Потім, у районі 9 травня, у цих областях плюс Херсонській зімітувати референдуми про оголошення народних республік, а «звільнені» Донецьку та Луганську області прийняти до складу РФ.

І тоді авжеж — російському заглибленому народцю можна було б пред’явити щось на кшталт воєнно-політичного успіху. Але вже зараз очевидно, що нічого з цих завіральних цілей досягнуто не буде. Вже й Кремлю з бункерним фюрерком зрозуміло.

Орки не можуть навіть придушити опір гарнізону Маріуполя, не те що взяти щось нове. Референдуму в Херсонській області, зважаючи на все, організовувати не ризикнуть — надто ганебне вийде видовище, навіть при доставці масовки з Криму. Рашисти у Херсоні й парад поки не ризикують провести, настільки вони не контролюють ситуацію навіть там, після двох місяців окупації. Отже, область просто спробують приєднати до Криму яким-небудь рішенням кримського «парламенту».

Але щось надихаюче, історичне, приголомшлююче світ та околиці фюрерок з мавзолею чи трибуни урочистого збіговиська проголошувати зобов’язаний. А що надихне «богообраний» народ-людожер більше, ніж порція свіжої чоловічини?

Тому під шумок перемоги чекаю від Путіна оголошення про те, що споконвічним інтересам Росії раптом стали загрожувати у Молдові. Або Казахстані. Або в будь-якій іншій точці карти світу, куди диктатор тремтячими, як у Гітлера, рученятами, проллє молоко скаженого єдинорога або чим там він доганяється в пошуках вічного життя.

А під розв’язання нової агресії можна оголошувати у недоімперії загальну мобілізацію. Основну порцію свіжого гарматного м’яса буде направлено в Україну. Тому що та сама Молдова після перших крилатих ракет у Кишиневі, швидше за все, почне підписувати з агресором капітулянтський мирний договір про розширення Придністров’я на всю країну. До прямого вторгнення, де могла б допомогти Україна, може не дійти.

Наш ворог не тільки жорстокий і скажений, він ще й підступний. І буде викручуватися, тягнути війну якнайдовше в надії нас виснажити. У прагненні не програти рашисти готові багато на що. Інше питання, що з цього багато чого дозволить їм Україна і світ, який її підтримує.

Олександр Кочетков



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE