Politerno > Україна і світ > Окупанти бомблять залізницю на Житомирщині: цієї ночі – в Коростені 

Окупанти бомблять залізницю на Житомирщині: цієї ночі – в Коростені 

  • 23 Травня, 2022
  • 597 Переглядів
  • 0

Після ударів по Малину окупанти вдарили ракетами по Коростеню Житомирської області – вночі 23 травня одну ракету збили, а інша пошкодила зализничну інфраструктуру.

Про це заявив голова Житомирської обласної адміністрації Віталій Бунечко в ефірі єдиного телемарафону.

 

“У нас вся минула доба неспокійна. Вчора близько 13:40 у станцію Малин у нас відбувся “приліт”, де ми маємо принаймні одного загиблого і кількох поранених. Ми маємо значні пошкодження близько 150 житлових будинків, магазинів, постраждала знову школа, незначні пошкодження.

Це повторилося від п’ятниці 20 травня – практично в одне й те саме місце “приліт”. Тільки ми почали надавати допомогу людям, відновлювати вікна, дахи, пошкодження такого характеру. 

Близько 2-ї та 4-ї годин ночі відбулися вибухи в місті Коростень. О 4-й – приліт у залізничну інфраструктуру. О 2-й спрацювала ППО – і просто впала болванка в один із жилих масивів, немає значних пошкоджень. Головне, що від нічних обстрілів ніхто не постраждав”, – зазначив Бунечко.

Це уже третій ракетний обстріл Житомирської області за останні три дні.

Бунечко наголосив, що “Житомирщина знову потрапила в фокус уваги ворогів”, відбулися обстріли північних районів області. Він закликав не нехтувати сигналами тривоги.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE