Politerno > Україна і світ > “Ваша інформаційна політика повне гуано”: Філатов розкритикував “балакаючу ж#пу” Арестовича

“Ваша інформаційна політика повне гуано”: Філатов розкритикував “балакаючу ж#пу” Арестовича

  • 27 Травня, 2022
  • 4206 Переглядів
  • 0

На четвертий місяць війни радник голови Офісу президента Олексій Арестович назвав ситуацію на фронті “аховою” після низки заяв про те, що “війна закінчиться за кілька тижнів”.

У зв’язку з цим його жорстко розкритикував мер Дніпра Борис Філатов.

У рамках щоденної бесіди з Марком Фейгіним Арестович заявив увечері 26 травня: “Тиск на фронті зростатиме з кожним днем. А оскільки нам нема звідки поповнитися, то наші можливості боротися з цим тиском знижуватимуться. Ситуація на фронті для нас ахова“.

У відповідь на це Філатов нагадав, як ще кілька тижнів тому Арестович казав, що війна скоро закінчиться, і назвав його “балакаючою **пою”.

Скажіть, колеги, полегшені владою, а я хіба не попереджав, що ваша інформаційна політика це повне гуано, яке розраховане на деб*лів, а не на націю вільних людей?“, — запитав Філатов.

У коментарях українці розділилися у думках, але більшість загалом погодилася з критикою Арестовича.

Варто зауважити, що це вже не перший випад Філатова на адресу Арестовича.

У квітні мер Дніпра говорив, що його “нудить” від цинізму, жартів та нарцисизму радника голови ОП.

А на початку травня після скандальних заяв Арестовича про “Азовсталь” та контрнаступ ЗСУ Філатов закликав Офіс президента “закрити йому рота“, аргументуючи це словами: “Сеанси самолюбування екзальтованого ідіота стають нестерпними“.

Наприкінці квітня Філатов розповів, що ні Коломойський, ні Петровський (“Нарік”) не допомагають обороні Дніпра.

Нагадаємо, нардепка від “Слуги народу” Мар’яна Безугла розкритикувала Службу безпеки України, закликавши відомство “щось зробити” із журналістом Юрієм Бутусовим.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE