Politerno > Україна і світ > Звинувачений у корупції “слуга” пропонує перейменувати на честь Зеленського вулицю на Житомирщині

Звинувачений у корупції “слуга” пропонує перейменувати на честь Зеленського вулицю на Житомирщині

  • 7 Червня, 2022
  • 762 Переглядів
  • 0

Нардеп з фракції “Слуга народу” Сергій Кузьміних запропонував назвати одну з вулиць Житомирської області іменем президента Володимира Зеленського.

З пропозицією він звернувся до керівників і депутатів Романівської та Миропільської територіальних громад.

“У світі назви вулиць та площ отримують українські імена. У європейських містах з’являються вулиці Володимира Зеленського, площі Тараса Шевченка”, – каже депутат.

За його словами, у громадах його округу якраз ініційовані громадські слухання щодо перейменування вулиць, які тематично пов’язані з радянським минулим.

Тому він і виступив з пропозицією назвати одну з вулиць іменем Зеленського.

У коментарях люди розкритикували ідею депутата.

“Здається, Володимир Зеленський ще живий. Вулиці після смерті називають і пам‘ятники ставлять. Якщо заслужить, то народ поставить і назве”, – пише дописувачка Світлана Волкова.

Подібних коментарів багато.

Нагадаємо, увечері 28 січня детективи НАБУ спільно з ДБР викрили народного депутата від партії “Слуга народу” Сергія Кузьміних на отриманні хабаря. 

3 лютого НАБУ оголосило його у розшук.

Згодом Кузьміних просив виключити його на період слідства з фракції.

7 лютого Національне антикорупційне бюро затримало Кузьміних. Вищий актикорупційний суд відклав на наступний день обрання запобіжного заходу викритому на хабарі нардепу від “Слуги народу” Сергію Кузьміних, оскільки “не зміг встановити його особу” через відсутність належних документів.

8 лютого Кузьміних повернувся до Києва і назвав звинувачення провокацією – обрання запобіжного заходу знову відклали

Кузьміних заявив, що не отримував повістку на допит і здивований оголошенням його у розшук.

17 лютого цього року Вищий актикорупційний суд ухвалив примусово доставити на засідання для обрання запобіжного заходу підозрюваного у зловживанні впливом нардепа від “Слуги народу” Сергія Кузьміних.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE