Politerno > Україна і світ > Доповіді відрізняються від повідомлень: Зеленський доручив Залужному перевірити забезпечення бійців

Доповіді відрізняються від повідомлень: Зеленський доручив Залужному перевірити забезпечення бійців

  • 14 Червня, 2022
  • 1516 Переглядів
  • 0
Зеленський та Залужний

Президент Володимир Зеленський звернувся до головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного з проханням перевірити, чи забезпечені бійці необхідними засобами захисту.

Про це йшлося у його відеозверненні.

“Попросив головнокомандувача Збройних сил України дуже уважно поставитися до повідомлень у ЗМІ та в соцмережах про те, що в частини наших бійців немає достатньо засобів індивідуального захисту.

Доповіді, які я отримую, суттєво відрізняються від того, що обговорюється суспільством.

І я очікую перевірки логістики в армії – перевірки того, що постачається, і того, як розподіляються засоби індивідуального захисту.

На сьогодні всім, хто перебуває в зонах бойових дій, повинно вистачати всього необхідного для захисту. Держава забезпечує таке постачання”, – заявив Зеленський.

Зеленський також розповів, що 14 червня протиповітряній обороні вдалося збити частину російських ракет.

Проте є жертви та руйнування: “Удар був по Львівській і Тернопільській областях”.

“Ми знову й знову повторюємо нашим партнерам, що Україні потрібна сучасна протиракетна зброя.

У нашої держави її поки немає в достатній кількості, але саме в нашої держави й саме зараз – найбільша у Європі потреба в такій зброї. Затягування з її наданням не може мати виправдань”, – додав глава держави.

Нагадаємо, актор та ексгубернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер розкритикував європейців, які продовжують купувати в РФ енергоносії, фінансуючи війну проти України.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE