Politerno > Україна і світ > На Харківщині росіяни вдарили ракетами по газопереробному підприємству, а на Дніпропетровщині – по нафтобазі

На Харківщині росіяни вдарили ракетами по газопереробному підприємству, а на Дніпропетровщині – по нафтобазі

  • 18 Червня, 2022
  • 810 Переглядів
  • 0

Ворог обстріляв газопереробне підприємство в Ізюмському районі на Харківщині, а також вдарив ракетами по нафтобазі в Новомосковському районі на Дніпропетровщині, внаслідок чого постраждало троє осіб.

Внаслідок обстрілу 18 червня виникла масштабна пожежа на газопереробному підприємстві в Ізюмському районі.

“Нині рятувальники гасять пожежу, масштаб та подробиці згодом”, —повідомляє Суспільне з посиланням на голову Донецької територіальної громади Анатолія Ноздрачова

Пізніше голова Харківської ОВА Олег Синєгубов підтвердив, що на Ізюмщині окупанти обстріляли газопереробне підприємство.

“За попередніми даними, росіяни влучили кількома ракетами. Постраждали також приватні будинки. Виникла масштабна пожежа, рятувальники локалізовують пожежу”, – повідомив він.

Також ввечері суботи стало відомо, що російські окупанти запустили три крилаті ракети по нафтобазі в Новомосковському районі Дніпропетровській області, внаслідок чого постраждало троє осіб

“Надвечір маємо декілька “прильотів” у Новомосковському районі. За попередніми даними, є постраждалі і масштабні руйнування. Наразі вся інформація з‘ясовується”, – повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Близько 20:45 очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що три російські ракети влучили в нафтобазу в Новомосковському районі. Троє людей ушпиталили з опіками.

За його словами, внаслідок повітряної атаки нафтобаза зруйновано. Рятувальники наразі гасять полум’я.

Нагадаємо, окупанти на Луганщині мають частковий успіх у Метьолкіному, однак їм не вдалося отримати повний контроль над Сєвєродонецьком.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE