Politerno > Україна і світ > ЗСУ виходять з Сєвєродонецька – ЗМІ

ЗСУ виходять з Сєвєродонецька – ЗМІ

  • 24 Червня, 2022
  • 498 Переглядів
  • 0

Вночі 24 червня українські військові залишили частину промзони і вийшли з Сєвєродонецька.

Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов у Facebook.

 

“Ми вийшли з Сєвєродонецька. Сьогодні вночі українські підрозділи організовано залишили частину промзони Сєвєродонецька. На тій ділянці фронту, де я знаходився, відхід пройшов під обстрілом, але без втрат. Відходити гірко, але це рішення давно вже назріло”, – написав Бутусов.

За словами журналіста, українські воїни гідно бились за місто, і зробили більше, ніж можливо у таких надзвичайно важких умовах.

Він підкреслив, що “без мостів та без понтонів кожен день бою був суцільним героїзмом”, і пообіцяв більше розповісти про це пізніше.

“Ми вийшли. Але ми обов’язково повернемось. Вічна слава українським героям, які бились за Сєвєродонецьк до кінця”, – підсумував Бутусов.

Джерела УП серед військових підтвердили, що підрозділи Нацгвардії вийшли з Сєвєродонецька.

23 червня голова Луганської ОВА Сергій Гайдай розповів, що у Сєвєродонецьку українські захисники можуть відійти на нові більш укріплені позиції.

Нагадаємо, правоохоронці викрили екснардепа Валерія Горбатова на фінансуванні терористів “ДНР”, у нього знайшли понад 6 тисяч артефактів та експонатів, викрадених з музеїв Криму та куплених в “чорних археологів”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE