Politerno > Україна і світ > Сотні гігабайт даних про окупантів: на Чернігівщині виявили цінну знахідку. ФОТО – ВІДЕО

Сотні гігабайт даних про окупантів: на Чернігівщині виявили цінну знахідку. ФОТО – ВІДЕО

  • 2 Липня, 2022
  • 855 Переглядів
  • 0

У Чернігівській області прикордонники виявили диск із документами військової частини РФ, яка брала участь у вторгненні в Україну.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

 

На відео, оприлюдненому українськими прикордонниками, зафільмовані російські військові та їхня техніка – зенітно-ракетні комплекси.

Вказано, що на знайденому носії знаходиться більше сотні гігабайт даних про зенітно-артилерійський підрозділ РФ з-під Москви: штатно-посадовий розпис з біографіями російських військових, технічна документація озброєння та військової техніки.

На диску також були документи з участі у навчаннях, бойової готовності, карти та інша службова документація. Деякі з них мали гриф “Таємно”.

 “Тепер українські правоохоронці також мають фотографії, характеристики, копії паспортів та інших документів загарбників.

Ця інформація допоможе встановити військовослужбовців, причетних до збройного вторгнення в Україну. І всі вони обов’язково будуть притягнуті до відповідальності”.

Нагадаємо, Пентагон повідомив про виділення додаткової військової допомоги Україні на 820 млн доларів – стало відомо, що вона включає.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE