Politerno > Україна і світ > У Херсоні зранку обстріляли Антонівський міст, він вцілів – облрада 

У Херсоні зранку обстріляли Антонівський міст, він вцілів – облрада 

  • 19 Липня, 2022
  • 895 Переглядів
  • 0

Вранці 19 липня пролунали вибухи на Антонівському мосту в окупованому Херсоні. Також повідомляється про вибух в районі Чорнобаївки.

Про це повідомив кореспонденти Суспільного.

Російське пропагандистське видання “РИА Новости” повідомив, що ЗСУ випустили по ворожих цілях у Херсоні 6 ракет. І що нібито 5 з них збила ППО окупантів.

Одна ракета, за даними “РИА Новости”, нібито упала в районі Антонівського мосту.

Також повідомляється про вибух в районі Чорнобаївки.

У пабліках в Telegram з’явились фото вибухів.  

Пізніше ТАСС із посиланням на призначеного окупантами так званого “заступника голови військово-цивільної адміністрації Херсонської області” Кирила Стремоусова повідомив, що ЗСУ обстріляли міст у Херсоні – на ньому чотири пошкодження. Постраждалих немає.

Заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський у Telegram зазначив, що стратегічно важливий Антонівський міст у Херсоні був пошкоджений, але залишився придатним до експлуатації.

Антонівський міст через Дніпро сполучає окупований Херсон із лівобережжям області, яке теж контролюють росіяни. Це важлива транспортна артерія, по якій загарбники постачають техніку та боєприпаси з окупованого Криму.

Нагадаємо, виконувач обов’язків генпрокурора Олексій Симоненко одним зі свої перших наказів наново розподілив обов’язки між керівництвом Офісу Генпрокурора, скасувавши попередній розподіл.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE