Politerno > Україна і світ > Олігарха Кауфмана не випустили з України, завадило ДБР – джерела

Олігарха Кауфмана не випустили з України, завадило ДБР – джерела

  • 5 Серпня, 2022
  • 590 Переглядів
  • 0

Одеського бізнесмена Бориса Кауфмана, який ненадовго повернувся до України з Греції, не випустили за кордон під час повторної спроби виїзду. ДБР запросило повну перевірку його документів.

Про це повідомляють співрозмовники УП в правоохоронних органах.

 


Відзначається, що Кауфман був на відпочинку у Греції, після чого ненадовго повернувся до України. Після цього він знову хотів виїхати за кордон, але його не випустили, не зважаючи на те, що у Кауфмана є “білий квиток” щодо служби в армії (погане здоров’я). Також він є батьком трьох дітей.

Стверджується, що Державне бюро розслідувань видало щодо Кауфмана так званий “індекс В”, який передбачає вивчення всіх документів відносно особи, яка перетинає кордон.

Бізнесмен не став чекати перевірки, яка може тривати кілька годин, і повернувся в Україну.

УП звернулася до Державної прикордонної служби за коментарем.

Нагадаємо: Борис Кауфман – одеський бізнесмен. Він є засновником інвестиційної компанії Vertex United, до складу якої входять активи готельного напряму ( “Брістоль”, “Лондонська”, “Президент-Готель”), медіа-активи та інвестиційні проекти. Також Кауфман – співвласник найбільшої української дистриб’юторської компанії TEDIS Ukraine.

Ексгенеральний прокурор Руслан Рябошапка вважає бізнесмена Бориса Кауфмана “смотрящим” за Одеською областю з боку Офісу президента.

Нагадаємо, за добу окупанти обстрілювали Чернігівщину, Дніпропетровщину, Запорізьку область, Харківщину, Луганщину, Донеччину, Миколаївщину та Херсонщину, в якій бойові дії та вибухи фіксуються практично в усіх громадах.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE