Politerno > Україна і світ > У Маріуполі росіяни намалювали вже 77% явки на “референдум”, а біля ЗАЕС влаштували фарс із ряженими

У Маріуполі росіяни намалювали вже 77% явки на “референдум”, а біля ЗАЕС влаштували фарс із ряженими

  • 26 Вересня, 2022
  • 650 Переглядів
  • 0

У Маріуполі Донецької області за день до завершення псевдореферендуму окупанти вже говорять про 77% явки, а на ЗАЕС видають запрошених масовиків за персонал станції.

“Маріуполь. Передостанній день циркореферендуму. Донецькі гауляйтери звітують про явку понад 77 відсотка, хоча чому одразу не 102 – таємниця. 

 

Сьогодні ще пошуковий день мобільних дільнць під гаслом "спіймай виборця". Саме "вільне волевиявлення" виглядає так. Пошук і примушення. Носій урни автоматом прозоро натякає про наслідки відмови", - повідомив радник маріупольського міського голови Петро Андрющенко.

 

Скриньки носять по вулицях, також працюють фіктивні "виборчкоми".

ВІДЕО ДНЯ
 

Так званий “референдум” про вступ до РФ, який є незаконним, триватиме до 27 вересня.

"Так, велика група чоловіків у цивільному дочекалась закінчення зміни на станції та змішалася з її персоналом, який виходив після зміни.

Дорогою ряджені роздавали інтерв’ю проросійським пропагандистським ЗМІ та вигукували слова підтримки Росії та псевдореферендуму, після чого пішли до автобуса, в якому проводилося "голосування", і показово заповнили бюлетені", - зазначає НАЕК "Енергоатом" у Telegram.

Компанія наголошує: цей факт вчергове доводить, що серед патріотично налаштованих працівників Запорізької атомної станції ніхто не зголосився брати участь в окупантському фарсі.

Як повідомлялося, у столиці Дагестану Махачкалі на акції проти мобілізації відбуваються затримання і зіткнення з поліцією, чутно постріли, протестувальники намагаються відбивати затриманих.

Нагадаємо, на думку голови партії “Слуга народу” Олена Шуляк, наразі у нардепів колишньої ОПЗЖ не можливо забрати мандати, оскільки це суперечить Конституції.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE