Politerno > Україна і світ > Західні дипломати й топ-посадовці вітають захисників і захисниць України

Західні дипломати й топ-посадовці вітають захисників і захисниць України

  • 14 Жовтня, 2022
  • 660 Переглядів
  • 0

Низка послів та західних посадовців вітають українських військових з Днем захисників України.

“Нині, у День захисників України, дякую усім хоробрим українцям та українкам, які захищають наші цінності – свободу, демократію, рівність, верховенства права. Я знаю, що ви не відступитесь. І ми – також”, – заявила президентка Європарламенту Роберта Метсола.

"День за днем Україна бореться за Європу - і за кожного з нас. Майбутнє України - у НАТО, і майбутнє НАТО - з Україною", - пише у своєму вітанні МЗС Естонії.

"Цього року День захисників та захисниць України має особливе символічне значення. З 24 лютого майже кожен громадянин вашої країни так чи інакше став захисником своєї землі, життя, майбутнього. Сполучені Штати підтримуватимуть Україну стільки, скільки буде потрібно. Слава Україні!", - каже у своєму зверненні посол США Бріджит Брінк. Відео вона записала перед Михайлівським монастирем, біля стіни пам'яті з портретами перших полеглих у російсько-українській війні.

Відеопривітання опублікував також головнокомандувач Збройних сил Швеції. "Не минає і години, щоб ми не думали про вас і вашу боротьбу для захисту незалежності України… Я хочу, щоб знали, як ми вами вражені", - наголошує він.

"Ваша рішучість, сила та мужність є натхненням для кожного. Дякуємо, що твердо стоїте на захисті свободи!", - пише у вітанні посольство Латвії.

"Честь і гідність, надзвичайна відданість і неперевершений героїзм – усе це є в українській душі! Вітаю Вас, Захисниці і Захисники України! Вас вітає увесь світ!", - написала вітання українською посол Німеччини Анка Фельдгузен.

Нагадаємо, в Росії у Бєлгородської області стався вибух на складі боєприпасів, вони детонують.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE