Politerno > Україна і світ > Після розголосу Тимошенко відмовився від “гуманітарного” позашляховика, ще й три інших віддасть

Після розголосу Тимошенко відмовився від “гуманітарного” позашляховика, ще й три інших віддасть

  • 31 Жовтня, 2022
  • 1132 Переглядів
  • 0

Заступник голови ОП Кирило Тимошенко заявив, що більше не буде використовувати “Chevrolet Tahoe”, яке було надано Україні для гуманітарних цілей. Заступник Андрія Єрмака попросив передати його у прифронтові райони за призначенням. 

Про це Кирило Тимошенко написав в Telegram.

“Щодо Chevrolet Tahoe. Автомобіль використовувався як службове авто. Без приховувань, перебуваючи на балансі Державного управління справами. За останні місяці проїхав на цьому автомобілі близько 40 000 км в робочих поїздках по всій Україні. Надалі користуватись цим авто не буду.

Звернувся до ДУСу щодо передачі цього автомобіля в один із прифронтових регіонів, де він буде використовуватися в гуманітарних цілях. Проконтролюю, щоб авто передали найближчими днями”, – заявив Тимошенко.

Кирило Тимошенко додав, що цього тижня передасть іще три пікапи для потреб Збройних Сил і продовжить підтримувати захисників України.

Минулого тижня журналісти BIHUS info повідомили, що заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко їздить на позашляховику “Chevrolet Tahoe”, який компанія “General Motors” передала Україні для вивезення громадян із зони бойових дій і гуманітарних місій. 

Сам Тимошенко це не заперечував, але пояснював, що їздить на ньому в деокуповані райони, а машина перебуває на балансі Державного управління справами.

Нагадаємо, ДБР проводить “ревізію” прихованих від розмитнення 133 контейнерів на Одеській митниці: під час огляду чергового контейнера виявлено багатоцільовий гелікоптер Мі-2.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE