Politerno > Україна і світ > По всій Україні оголошували повітряну тривогу, над Києвом збили чотири ракети та п’ять “Шахедів”

По всій Україні оголошували повітряну тривогу, над Києвом збили чотири ракети та п’ять “Шахедів”

  • 17 Листопада, 2022
  • 512 Переглядів
  • 0

Зранку 17 листопада на материковій частині України оголошували повітряну тривогу.

Станом на 08:04 тривогу було оголошено в Києві, Київській області, Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Харківській, Дніпропетровській, Полтавській, Сумській, Чернігівській, Кіровоградській, Черкаській, Вінницькій і Житомирській областях. 

Станом на 08:44 тривога вже по всій Україні.

голова Миколаївської ОДА Віталій Кім повідомив о 08:06: “4 перші ракети у повітрі. Бережемо себе”.

За інформацією одеського видання “Думская“, в Одесі пролунав потужний вибух до тривоги. “Суспільне” повідомляло про вибух в Одесі о 06:35. Тривога почалася з Одеської області о 07:23.

Станом на 11:08 повітряну тривогу зняли. Загалом вона тривала 3,5 години.

Над столицею України Сили протиповітряної оборони збили чотири крилаті ракети та 5 дронів-камікадзе іранського виробництва “Shahed”.

“Попередньо над Києвом збито 2 крилаті ракети. Даних щодо жертв та руйнувань немає, інформація уточнюється”, – повідомила Київська міська військова адміністрація.

Після закінчення потвіряної тривоги КМВА повідомила, що над Києвом знищили 4 ракети та 5 БПЛА “Shahed”.

Тим часом в Одеській області та у місті Дніпро ракети влучили в об’єкти інфраструктури.

Президент України Володомир Зеленський в Telegram оприлюднив відео падіння російської ракети у Дніпрі.

"Ось іще одне підтвердження з Дніпра, як терористи хочуть миру. Ранок. Мирне місто і бажання людей жити звичним життям. Їхати на роботу, у справах. Ракетний удар! Держава-терорист насправді хоче принести українцям лише якомога більше болю і страждань", - зазначив Зеленський.

Оновлено об 11:48: Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко опіблікував відео та фото пошкоджених будинків у Дніпрі. У відео присутня нецензурна лексика.

Нагадаємо, глава Рахункової палати Валерій Пацкан написав заяву про відставку: заявив про “гостинець” від НАБУ – підозру, та “політичні розбірки”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE