Politerno > Україна і світ > В Укренерго кажуть, що ситуація в енергосистемі все ще складна, хоча під час ранкової атаки жоден енергооб’єкт не постраждав

В Укренерго кажуть, що ситуація в енергосистемі все ще складна, хоча під час ранкової атаки жоден енергооб’єкт не постраждав

  • 14 Грудня, 2022
  • 459 Переглядів
  • 0

Об’єкти енергоінфраструктури не зазнали ушкоджень під час масованої атаки дронів зранку 14 грудня завдяки “блискучій роботі” сил ППО – всі 13 БПЛА було збито. Але ситуація в енергосистемі України все ще залишається складною.

Про це заявили в “Укренерго”.

“Вчора було введено в роботу ще один блок на атомній станції. Це допомогло не застосовувати минулої доби аварійні відключення для збалансування енергосистеми.

Але ситуація в енергосистемі України все ще залишається складною через великий обсяг пошкоджень в енергетичній інфраструктурі. Зберігається значний дефіцит електроенергії”, – підкреслили в компанії.

В “Укренерго” наголошують, що найскладніша ситуація на сході – через майже щоденні обстріли енергооб’єкти постійно зазнають пошкоджень. Ремонтні роботи сповільнюються через небезпеку для життя ремонтників.

Всім обленерго доведені ліміти добового споживання електроенергії.

“Ремонтні бригади “Укренерго” разом із колегами з обленерго та компаній-виробників цілодобово працюють на відновленням пошкодженого при обстрілах обладнання”, – резюмували в компанії.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE