Politerno > Україна і світ > Стало відомо, звідки і чим били росіяни у п’ятницю

Стало відомо, звідки і чим били росіяни у п’ятницю

  • 16 Грудня, 2022
  • 947 Переглядів
  • 0

Країна-терорист РФ 16 грудня здійснила масовану атаку понад 60 ракетами, щоб роззосередити увагу протиповітряної оборони України.

Про це повідомив речник Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону.

“На даний момент є дані про понад 60 ракет які летіли по території України. Випущені традиційно з літаків Ту-95, це ракети Х-555 і Х 101 також є пуски “Калібрів” з Чорного моря.

Маємо також запуски С-300 . Також є робота бомбардувальників Ту 22 М3 які пускають ракети Х-22. Також у небі помічено присутність Міг 31К, (гіпотетичних) носіїв “Кинджалів”.

Ворог хотів масовано роззосередити увагу ППО, тримати в напрузі.

Працювали і літаки Су-35 ракетами Х-59. Протиповітряна оборона спрацювала непогано, результати ми повідомимо”. – зазначив Ігнат.

За словами Ігната, цього разу окупанти вперше застосували стратегічні бомбардувальники з району аеродрому Енгельса, безпосередньо, де ті літаки знаходяться на стоянках.

Також пуски були з півночі Каспійського моря.

Нагадаємо, влада Запорізької області повідомила про 15 влучань російських ракет внаслідок ракетної атаки 16 грудня, у Кривому Розі російська ракета поцiлила у житловий будинок, наразі відомо про 2 загиблих, є поранені. Знеструмленою залишилась уся Кіровоградська область, у зв’язку з пошкодженнями енергетичних об’єктів в декількох областях України по всій країні вводяться аварійні відключення світла.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE