Politerno > Україна і світ > Тегеран не передає Москві ракети через потенційні наслідки – ГУР

Тегеран не передає Москві ракети через потенційні наслідки – ГУР

  • 29 Грудня, 2022
  • 488 Переглядів
  • 0

Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов розповів, що Іран утримується від постачання ракет Росії через потенційні наслідки, хоча країни мають попередні домовленості.

Про це Юсов в ефірі телемарафону.

“Постачання іранських дронів триває. Що стосується балістичних ракет, це така омріяна зброя для путіна, але поки що отримати її він ніяк не може.

Над цим триває серйозна робота, хоча попередні домовленості, ми знаємо, що вони є, але тепер залишилось дочекатись і подивитись.

Наскільки нам відомо, то в Ірані не всі так палають бажанням допомагати Путіну, розуміючи чим це для іранського режиму може загрожувати”, – зазначив Юрусов.

Як повідомлялося, високий представник ЄС із питань зовнішньої та безпекової політики Жозеп Боррель закликав владу Ірану припинити військову допомогу Росії.

Нагадаємо, через падіння ракети ЗРК С-300 на території Білорусі, МЗС країни викликало посла України Ігоря Кизима, щоб висловити протест. Міноборони нашої держави готове до проведення в Україні розслідування інциденту, який стався 29 грудня у небі над Білоруссю, і запросити до участі експертів з країн, які не пов’язані з підтримкою Росії.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE