Politerno > Україна і світ > “Цивільне населення не є ціллю РФ”: “слуга”, яка вимагає від Британії відбудувати Бучу, 24 лютого закликала людей не евакуюватися

“Цивільне населення не є ціллю РФ”: “слуга”, яка вимагає від Британії відбудувати Бучу, 24 лютого закликала людей не евакуюватися

  • 26 Січня, 2023
  • 1417 Переглядів
  • 0

У Facebook нагадали про найскандальніші заяви нардепки “Слуги народу” Ольги Василевської-Смаглюк, яка днями вимагала від Великої Британії відбудувати Бучу.

Відповідну добірку опублікувала журналістка Зоя Казанжи.

“Люблю таке. Полова в голові, а руки хочуть писати, язик хоче розмовляти…

Ольга Василевська-Смаглюк, колишня журналістка телеканалу 1+1, народна депутатка від партії “Слуга народу”. Їі виборчий округ № 96. Це Буча, Бородянка, Славутич і довколишні села”, – написала вона. 

22 січня нардепка “Слуги народу” Ольга Василевська-Смаглюк заявила у Facebook, що Велика Британія відповідає за відбудову Київщини, однак зараз жодного проєкту не реалізовано.

“Друг України, колишній прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон відвідав сьогодні Бучу та Бородянку. Нагадаю, Британське Королівство відповідає за відбудову Київщини, утім жодний проект наразі не реалізовано. Основна біда в тому, що будинки, які в Бородянці обіцяли відновити ще до 15 грудня, наразі не завершені. У людей досі протікають дахи, не вставлені вікна.

Сподіваюсь, Джонсон після побаченого вмотивує місцеву владу виконувати свої обіцянки, а британських інвесторів вкладати гроші в відновлення і будівництво нових об’єктів”, – зазначила парламентарка.

Нагадаємо, на окупованій частині Херсонщини окупанти розшукують патріотів України і кидають їх у катівню, а в окупованому Сімферополі скорочують працівників у бюджетних установах.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE