Politerno > Україна і світ > Спроба викрасти російський літак: суд закрив засідання з обрання запобіжного заходу Червінському

Спроба викрасти російський літак: суд закрив засідання з обрання запобіжного заходу Червінському

  • 25 Квітня, 2023
  • 585 Переглядів
  • 0

Засідання з обрання запобіжного заходу колишньому розвіднику Роману Червінському, якого затримали у справі про ракетний обстріл росіянами аеродрому “Канатове”, закрили.  

Про це повідомив кореспондент УП з-під будівлі суду

Журналістів до зали не пустили.

Адвокатка підозрюваного Червінського Людмила Куса заявила відвід слідчому судді Ользі Чайці через її відмову випускати підозрюваного з боксу і через закриття судового слухання.

“Ми заявили відвід слідчому судді. Слідча суддя відмовилась відпускати Червінського з клітки і поки не розглядала наших заяв про допит свідків. Слідча суддя вела себе не дуже нормально по відношенню до сторони захисту, задовольняючи всі клопотання прокурора. Зокрема, прокурор просив закрити судове засідання. Журналістів навіть не допустили до початку. Тому було заявлено заяву про відвід”, – зазначила Куса.

Раніше Офіс генпрокурора зазначав, що клопотатиме про арешт Червінського.

Нагадаємо, росіяни нанесли ракетний удар по будівлі Краєзнавчого музею у Куп’янську на Харківщині – одна людина загинула, 10 осіб поранені, під завалами є люди.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE