Politerno > Україна і світ > Журналісти знайшли у пропагандиста Соловйова таємну сім’ю з дітьми, які народилися в США

Журналісти знайшли у пропагандиста Соловйова таємну сім’ю з дітьми, які народилися в США

  • 22 Травня, 2023
  • 411 Переглядів
  • 0

Розслідувачі знайшли у російського пропагандиста Володимира Соловйова коханку із двома дітьми, які народилися у США.

Про це повідомляє російська редакція “The Insider” та команда Навального.

Розслідувачі із “Фонду Навального” дізналися, що у Соловйова є таємна сім’я із баскетболісткою Світланою Абросімовою. У спортсменки є 650-метрова вілла в Сочі за півмільярда рублів. Проте цю інформацію видали із даних російського реєстру. Поряд із цим будинком розташувалися, також засекречені, будинок дружини генерала Сергія Суровікіна, будинок сина секретаря Радбезу Російської Федерації, а також вілла екскерівника Служби забезпечення діяльності ФСБ.

Абросімова, як стверджують розслідувані, є коханкою Соловйова, який офіційно одружений і має 8 дітей від різних шлюбів. Ця інформація підтверджується їхніми спільними поїздками і відвідинами лікарів.

У 2017 році Абросімова народила двох доньок у США і в офіційних даних їхнє по батькові – Володимирівни. Також американський паспорт є і в самої баскетболістки.

Наявність коханки у Соловйова також підтвердили неназвані співрозмовники в оточенні пропагандиста.

“Ми поговорили з кількома людьми з оточення Соловйова і нам все підтвердили – у нього дійсно давно є секретна сім’я, двоє дітей і він часто з’являється в тому самому суперелітному будинку в Сочі. Фотографій Соловйова з Абросімовою на публіці небагато, але донині він коментує її ігри в баскетбол, кличе в ефіри і репостить пости в соцмережах”.

У березні 2022 року ЗМІ повідомляли, що Італія заморозила дві вілли російського олігарха Володимира Соловйова вартістю 8 мільйонів євро.

Нагадаємо, за даними голови ГУР МО Буданова, українська розвідка дізналася про точну дату повномасштабного вторгнення Росії 23 лютого.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE