Politerno > Україна і світ > “Менше Соловйова – здоровіше сон”: в Росії радять ігнорувати держпропаганду

“Менше Соловйова – здоровіше сон”: в Росії радять ігнорувати держпропаганду

  • 4 Січня, 2021
  • 686 Переглядів
  • 0

Свердловська газета рекомендує дивитися менше передач за участю кремлівського пропагандиста Володимира Соловйова після того, як телеканал «Росія 1» не надіслав телепрограму.

Рецепт “здорового сну” з’явився в газеті “Березовський робочий” у номері від 29 грудня 2020 року.

“Постачальник не надав програму телеканалу “Росія 1″. Що ж, може, це на краще. Менше Соловйова – здоровіший сон!”, – йдеться у повідомленні.

Головний редактор газети Сергій Стуков розповів місцевим ЗМІ, що це не помилка, а свідома відповідь на затримку даних про розклад роботи каналу.

«Це не випадковість. Текст придумав я о 2 годині ночі, коли друкарня погрожувала не надрукувати газету, якщо я негайно її не здам», – прокоментував інцидент головний редактор газети Сергій Стуков.

Раніше на сайті Change.org з’явилася петиція з вимогою заборонити ведучому Володимиру Соловйову вести ефіри на федеральних телеканалах. Вона набрала близько 170 тис. підписів. Автори зазначили, що Соловйов сіє ворожнечу в російському суспільстві своєю агресивною подачею інформаційного матеріалу і політичною заангажованістю. Крім того, було сказано, що Соловйов дозволяє собі лайливі вирази в ефірі, образи і переходи на особистості, що виходить за рамки професійної етики.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE