Politerno > Україна і світ > У двох тимчасово окупованих росіянами містах Запорізької області знову “бавовна”

У двох тимчасово окупованих росіянами містах Запорізької області знову “бавовна”

  • 3 Червня, 2023
  • 510 Переглядів
  • 0

Увечері 3 червня у тимчасово окупованих військами РФ містах Мелітополь і Бердянськ Запорізької області знову пролунало по кілька вибухів.

Про це повідомили представники української місцевої влади в Telegram.

Як написав мер Мелітополя Іван Федоров, жителі його міста чули понад п’ять гучних вибухів у північній частині. Він також опублікував фото наслідків, на якому видно густий дим на північ від населеного пункту. “З’ясовуємо, що палять окупанти”, – додав міський голова.

Самі росіяни не розповіли про “прильоти”, а лише написали про “падіння уламків збитих ракет”, які нібито пошкодили житлові будівлі дачного кооперативу в селищі Мирне та поранили трьох людей.

У Бердянську, за даними міської військової адміністрації, пролунало не менше восьми вибухів. Як зазначається, там працювала російська ППО, а інформація про влучання по ворожих цілях ще уточнюється.

“Бердянці, будь ласка, утримайтеся зараз від перебування в публічних місцях і тримайтеся подалі від місць дислокації окупантів”, – додали в МВА.

Так званий глава окупаційної адміністрації Бердянська написав, що протиповітряній обороні Росії нібито вдалося “перехопити та знищити усі шість ракет” під час “спроби ЗСУ завдати удару по мирному місту”. Водночас місцеві Telegram-канали пишуть про приблизно десять вибухів, які чули в населеному пункті. 

Розслідувачі OSINT-розслідувачі показали наслідки удару у тимчасово окупованому Бердянську.

Нагадаємо, СБУ затримала посадовця Херсонської ОВА, який під час окупації добровільно погодився увійти до створеного агресором “головного управління міністерства внутрішніх справ Херсонської області”.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE