Politerno > Україна і світ > Сунак у Білому домі: Путін нас не перечекає, НАТО не здасться

Сунак у Білому домі: Путін нас не перечекає, НАТО не здасться

  • 9 Червня, 2023
  • 502 Переглядів
  • 0

У четвер прем’єр-міністр Британії Ріші Сунак підкреслив необхідність подальшої підтримки України, аби не дати здійснитись розрахункам Росії про “втому”.

Про це він сказав на спільній з президентом США Джо Байденом пресконференції в Білому домі, передає кореспондент “Європейської правди”.

“Президент Путін буде думати, що він може нас перечекати, що Альянс втомиться, виснажиться і здасться. Але це – не так”, – підкреслив британський прем’єр.

На його думку, якщо західні союзники зможуть забезпечити підтримку України, зокрема і в довгостроковому плані, це стане потужним сигналом для президента РФ, “що немає сенсу намагатися нас перечекати”.

“Ми нікуди не підемо. Ми будемо тут (в Україні – ред.) стільки, скільки буде потрібно, і, сподіваюся, це наблизить його до усвідомлення, що він повинен вивести свої війська і припинити незаконний і неспровокований акт агресії”, – підкреслив Сунак.

Нагадаємо, на вечір четверга рівень води в Каховському водосховищі становить 12,5 м – це нижче за так звану “мертву точку”, нижче якої водозабір неможливий.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE