Politerno > Україна і світ > “Резніков брехав”: Аудиторська служба підтвердила, що Міноборони купляло яйця по 17 грн за штуку, 170 грн за десяток

“Резніков брехав”: Аудиторська служба підтвердила, що Міноборони купляло яйця по 17 грн за штуку, 170 грн за десяток

  • 12 Червня, 2023
  • 2024 Переглядів
  • 0

Державна аудиторська служба офіційно підтвердила закупівлю Міноборони Резнікова яєць по 17 грн за штуку.

Про це повідомляє Центр протидії корупції.

“Так, купували по 17 грн за штуку. Десяток – 170 грн”, – зазначила глава Держаудитслужби Алла Басалаєва.

Раніше міністр оборони Олексій Резніков заявив, що “яйця по 17 за штуку” Міноборони не закуповувало і не планує“.

“Ще була брехня про “журналіст помилився”, про “яйця в кілограмах” та інші “спростування”. Але тепер виходить, що Резніков відверто БРЕХАВ весь цей час. Брехав українським та західним журналістам. Брехав суспільству.

Лише на одному контракті збиралися переплатити/вкрасти 4 млрд грн. Зараз це стало очевидним. Тепер за повторення таких спроб відповідальність лежить особисто на Зеленському і його депутатах. Ми будемо викривати некомпетентність/корупцію в інших сферах відповідальності Резнікова.

Як і в історії з “яйцями по 17 грн”, спочатку ми спробуємо вирішити зальоти Міноборони непублічно. Як і минулого разу, влада може спробувати нас проігнорувати. Ми все одно добʼємося необхідних змін, але це забере більше часу. Часу, який для всієї країни вигризає ЗСУ і який Міноборони часто так відверто профукує”, – зазначили у ЦПК.

Нагадаємо, вранці 12 червня росіяни з авіації вдарили ракетами по місту Авдіївка Донецької області, 2 людей було поранено.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE