Politerno > Україна і світ > Арахамія хоче перевірити усіх обласних воєнкомів, Борисов на особливому контролі

Арахамія хоче перевірити усіх обласних воєнкомів, Борисов на особливому контролі

  • 23 Червня, 2023
  • 501 Переглядів
  • 0

Голова фракції “Слуга народу”  Давид Арахамія ініціював розгляд озвучених у розслідуванні “Української правди” фактів зловживань начальником одеського військкомату Євгеном Борисовим та загалом проведення перевірку воєнкомів в усіх областях України.

Про це Арахамія написав у Telegram.

“Подивився розслідування Михайла Ткача про військкома (начальника одеського військкомату Євгена Борисова – ред.) У мене просто відняло мову.

Як член парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, ініціюю розгляд цього випадку й детальне його висвітлення в засобах масової інформації. Готую звернення до правоохоронних органів і беру під особистий депутатський контроль хід розслідування”, – зазначив Арахамія.

Також голова фракції наголосив, що паралельно ініціює звернення до уповноважених органів, щоби провести аналогічні перевірки стосовно військкомів усіх областей.

У розслідуванні журналіста УП Михайла Ткача “Батальйон Іспанія”. УП навідалась у гості до одеського воєнкома та інших українських мільйонерів йшлося про те, що родина начальника одеського військкомату Євгена Борисова під час повномасштабної війни придбала на іспанському узбережжі нерухомості та автівок на мільйони доларів. Про це свідчать витяги з іспанського реєстру, хоча сам Борисов заявляє, що не в курсі, чи є у його сім’ї майно в Іспанії. 

Нагадаємо, Парламентська асамблея Ради Європи (ПАРЄ) ухвалила резолюцію із рекомендацією Міжнародному олімпійському комітету не допустити російських та білоруських атлетів на Олімпійські та Паралімпійські ігри в Парижі навіть під нейтральним прапором.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE