Politerno > Україна і світ > Нам вдалося перехопити стратегічну ініціативу, є просування, – Залужний

Нам вдалося перехопити стратегічну ініціативу, є просування, – Залужний

  • 28 Червня, 2023
  • 315 Переглядів
  • 0

ЗСУ змогли перехопити стратегічну ініціативу на фронті і просуваються вперед, повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний під час телефонної розмови із головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

Про це Залужний написав у Telegram.

“Обговорили ситуацію на фронті. Нам вдалося перехопити стратегічну ініціативу, Сили безпеки і оборони України продовжують ведення наступальних дій, маємо просування.

Противник чинить потужний спротив, у той же час зазнає великих втрат. Намагається втриматися на позиціях за рахунок суцільного мінування місцевості”, – зазначив головнокомандувач ЗСУ.

Також Залужний розповів Міллі про актуальні потреби ЗСУ в озброєнні, боєприпасах та засобах розмінування і подякував за пакет військової допомоги, про який США оголосили напередодні.

“Домовилися і надалі залишатися на зв’язку та координувати дії задля деокупації української території”, − підсумував Залужний.

Нагадаємо, комісія з відбору голови АРМА 28 червня визначилася із переможцем конкурсу – нею стала Олена Дума, ексдиректорка Фонду соцстрахування, яку звільнили за численні порушення. Її на цю посаду просував Офіс Президента.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE