Politerno > Україна і світ > СБУ провела спецоперацію у Новоросійську, дрон пробив десантний корабель окупантів. ФОТО – ВІДЕО

СБУ провела спецоперацію у Новоросійську, дрон пробив десантний корабель окупантів. ФОТО – ВІДЕО

  • 4 Серпня, 2023
  • 584 Переглядів
  • 0

Служба безпеки провела спецоперацію в бухті Новоросійська, надводний дрон пошкодив великий десантний корабель “Оленегорский горняк”.

Про це повідомили джерела УП в СБУ.

“На відео видно, як надводний дрон СБУ, насичений 450 кілограмами тротилу, атакує ворожий корабель, де перебуває близько 100 чоловік екіпажу”, – йдеться у повідомленні.

Джерела в Службі безпеки зазначають, що спецоперацію проводили разом з ВМС. В результаті атаки “Оленегорский горняк” отримав серйозну пробоїну і наразі не може виконувати свої бойові завдання. “Тож усі заяви росіян про “відбиту атаку” – фейк”, – підкреслив він.

Раніше повідомлялося, що у Новоросійську вночі 4 серпня пролунали вибухи, Міноборони Росії заявило про атаку двома морськими безекіпажними катерами.

“Оленегорский горняк” – російський великий десантний корабель, побудований у польському Гданську у 1976 році. Базується на Північному флоті, входить до 121-ї бригади десантних кораблів. У 2007 році вважався найкращим десантним кораблем Північного флоту РФ.

Нагадаємо, Національне агентство з розшуку та менедженту активів, одержаних корупційним шляхом (АРМА), розірвало договір управління арештованою мережею АЗС Glusco з ТОВ “Нафтогаз Ойл Трейдинг”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE