Politerno > Україна і світ > “Єрмак вступив у війну з Чернишовим”: АРМА забрало з управління “Нафтогазу” мережу АЗС Glusco 

“Єрмак вступив у війну з Чернишовим”: АРМА забрало з управління “Нафтогазу” мережу АЗС Glusco 

  • 3 Серпня, 2023
  • 1002 Переглядів
  • 0

Національне агентство з розшуку та менедженту активів, одержаних корупційним шляхом (АРМА), розірвало договір управління арештованою мережею АЗС Glusco з ТОВ “Нафтогаз Ойл Трейдинг”.

Про це повідомляє пресслужба АРМА.

За результатами проведених перевірок ефективності управління активами АРМА встановило факти систематичного надання недостовірної інформації про доходи від управління активами, що має негативний вплив на обсяг надходжень, які підлягають перерахуванню до держбюджету.

Також було встановлено систематичне порушення управителем АЗС зобов’язання щодо строків подання звітності про результати управління активами.

“З огляду на викладене, АРМА повідомляє про припинення (розірвання) вказаних договорів з Управителем – товариством з обмеженою відповідальністю “Нафтогаз Ойл Трейдинг” з дня оприлюднення цього оголошення”, – зазначили в АРМА.

АРМА терміново повідомило Кабмін про необхідність визначення нового управителя мережі АЗС Glusco, який буде здійснювати діяльність  в інтересах держави.

Розірвання договру з “Нафтогаз Ойл Трейдинг” “прокоментував головний редактор видання “Главком” Віктор Шлінчак.

“О, здається, треба запасатися попкорном. Схоже, Єрмак вступив у війну з Чернишовим.

«З огляду на викладене, АРМА повідомляє про припинення (розірвання) вказаних договорів з Управителем – товариством з обмеженою відповідальністю «Нафтогаз Ойл Трейдинг» з дня оприлюднення цього оголошення».

Мова йде про колишні заправки Медведчука («Глуско»), які знаходились в управлінні «Нафтогазу». І які показували мінімальний прибуток.

Отакий свіжий 🐸🪱. Ця битва має бути епічною”, – написав Шлінчак у Facebook.

Як відомо, Олексій Чернишов є головою правління та НАК «Нафтогаз України». 28 червня комісія з відбору голови АРМА визнала переможцем конкурсу на посаду керівника АРМА Олену Думу, ексдиректорку Фонду соцстрахування, яку звільнили за численні порушення. Її на цю посаду просував Офіс Президента. Не дивлячись на застереження послів країн Групи семи до процедури, за якою Олену Думу визнали переможцем конкурсу на голову АРМА, Кабінет міністрів призначив її головою Нацагентства.

Нагадаємо, голова податкового комітету Верховної Ради, нардеп від “Слуги народу” Данило Гетманцев у листопаді 2020 року рекомендував читати проросійські канали.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE