Politerno > Україна і світ > Посольство США закликало американців покинути Білорусь

Посольство США закликало американців покинути Білорусь

  • 21 Серпня, 2023
  • 377 Переглядів
  • 0

Посольство США у Білорусі у понеділок опублікувало попередження для американців у зв’язку із закриттям двох із шести пунктів пропуску на білорусько-литовському кордоні.

Як пише “Європейська правда”, попередження опубліковане на сайті посольства.

Американське диппердставництво у Мінську закликає громадян США не подорожувати до Білорусі через її сприяння російській агресії проти України, “свавільне застосування місцевих законів, можливість громадянських заворушень, ризик затримання та обмежені можливості посольства”.

“Громадянам США, які перебувають у Білорусі, слід негайно виїхати. Розгляньте можливість виїзду через інші пункти перетину кордону з Литвою та Латвією або літаком. Громадянам США заборонено в’їжджати до Польщі суходолом з Білорусі”, – йдеться в оголошенні.

Нагадаємо, народного депутата Ярослава Железняка обурили слова міністра оборони Олексія Резнікова, нібито розслідування щодо зимових курток для ЗСУ не відповідає дійсності і опубліковані у ЗМІ інвойси – “це вигадка”. Нардеп вважає, що міністр бреше і на днях це розслідування обговорять на засіданні комітету Ради. 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE