Politerno > Тернопільщина > Депутатка показала зарплати, премії та виплати на оздоровлення апарату обласної ради

Депутатка показала зарплати, премії та виплати на оздоровлення апарату обласної ради

  • 1 Вересня, 2023
  • 4688 Переглядів
  • 0

Депутатка облради від “Євросолідарності” Вікторії Кривоніс оприлюднила копії документів зарплат, премій і виплат на оздоровлення апарату Тернопільської обласної ради за 2022 рік. Також Вікторія Кривоніс розмістила копії документів – додатків до розпоряджень голови Тернопільської облради, де працівникам апарату протягом 2022 року виділяли додаткові надходження.

“Викладаю опрацьовані скановані документи зарплат, премій і виплат на оздоровлення (двічі на рік) апарату Тернопільської обласної ради за 2022 рік.

Якщо вам не чітко видно викладені тут скани сторінок, ви можете перейти за посиланням на гугл диск і звідти завантажити в кращій якості ТУТ“, – написала Вікторія Кривоніс.

На сканкопіях відомостей за 2022 рік, зокрема, видно, що голова Михайло Головко протягом року отримував зарплату понад 80 тисяч грн, його перший заступник Володимир Болєщук – від 63 до 80 тисяч грн.

З копіями документів можна ознайомитися на ФБ-сторінці депутатки:

У грудні 2022 року ми писали, що війна в Україні та пов’язані з нею фінансові тягарі не завадили голові Тернопільської обласної ради Михайлу Головку активно преміювати керівників комунальних установ Тернопільщини.

Нагадаємо, Тернопіль витратив лише близько 2% міського бюджету на підтримку військових з початку повномасштабного вторгнення. Середній рівень по країні – 7% бюджету. Є міста, які витратили по 26% свого бюджету.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE