Politerno > Україна і світ > Дрони атакували промисловий об’єкт у Брянську, кажуть про завод мікроелектроніки

Дрони атакували промисловий об’єкт у Брянську, кажуть про завод мікроелектроніки

  • 7 Вересня, 2023
  • 370 Переглядів
  • 0

Ввечері 7 вересня безпілотники завдали удару по промисловому об’єкту у російському місті Брянськ.

Про це написав губернатор Брянської області Алєксандр Богомаз після повідомлень про вибух.

Як і завжди, влада РФ у всьому звинувачує українські війська та запевняє, що поранених внаслідок “прильоту” немає.

“Сталося загоряння адміністративної будівлі. Постраждалих немає. На місці працюють пожежні розрахунки, оперативні та екстрені служби”, – заявив губернатор.

До цього ворожий паблік SHOT повідомляв про черговий вибух у Брянську з посиланням на місцевих жителів.

Гучний “хлопок” чули в Совєтскому районі. Потім там побачили дим в районі заводу “Кремній Ел” – це одне з найбільших у Росії підприємств з виробництва мікроелектроніки, у тому числі для Міністерства оборони. Також, як повідомляли раніше незалежні російські ЗМІ, компанія може виготовляти компоненти для систем ППО “Панцир” і ракетних комплексів “Іскандер”.

Попри фото масштабної пожежі (вище), яке згодом чомусь видалив ресурс Readovka, Міноборони РФ заявило, нібито “припинило спробу київського режиму здійснити терористичну атаку БпЛА”. Там наголосили, що засоби ППО “перехопили” два дрони над Брянськом, а один з них “знищили в повітрі”.

Минулої ночі в Ростові-на-Дону в результаті атаки БпЛА сталися три вибухи. Один із них відбувся поблизу будівлі штабу Південного військового округу ЗС РФ. Також у результаті атаки дронів на складі в Раменському районі Московської області сталася масштабна пожежа.

Нагадаємо, 7 вересня Вищий антикорупційний суд (ВАКС) обрав запобіжний захід бізнесмену Борису Кауфману, який є підозрюваним у справі про заволодіння власністю Одеського аеропорту.  

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE