Politerno > Україна і світ > По штабу Чорноморського флоту в Севастополі нанесено удар, туди їде багато швидких. ВІДЕО

По штабу Чорноморського флоту в Севастополі нанесено удар, туди їде багато швидких. ВІДЕО

  • 22 Вересня, 2023
  • 429 Переглядів
  • 0

Так званий “губернатор Севастополя” Михайло Развожаєв заявив про ракетний удар по штабу Чорноморського флоту вдень 22 вересня, до місця удару їде велика кількість швидких.

Про це повідомляють “Крим.Реалії” та пропагандисти “ТАСС”.

“По штабу флоту (в окупованому Севастополі – ред.) вороги завдали ракетного удару”, – зазначив Развожаєв у Telegram.

За його словами, у місті біля театру Луначарського впав осколок. На місце події виїхали всі оперативні служби. “Інформація про постраждалих уточнюється”, – зазначив окупант.

Він також попросив місцеве населення зберігати спокій і не викладати фото та відео.

Повідомляється, що уламки після ракетного удару по штабу Чорноморського флоту окупантів розкидані на сотні метрів, до місця надзвичайної події їде велика кількість швидких.

Пізніше Развожаєв повідомив, що зараз в центр міста нікого не пускають. “Дороги перекрито, триває низка спеціальних заходів”, – попередив він.

Перед цим повідомлялось, що в окупованому Севастополі прогриміли три потужні вибухи, від яких затремтіли шибки у вікнах. Стверджувалось, що працює ППО в Сакському і Бахчисарайському районах Криму.

Міністерство оборони країни-агресора заявило про атаку керованими ракетами та БПЛА літакового типу окупованого Криму вранці 22 вересня, начебто росіянам вдалося збити одну ракету та 2 безпілотники.

Перед цим Збройні сили України підтвердили, що вранці 20 вересня завдали успішного удару по командному пункту Чорноморського флоту РФ поблизу Севастополя.

Вночі 21 вересня СБУ та ВМС провели спецоперацію в окупованому Криму, завдавши безпілотниками потужного удару по аеродрому “Саки”.

Нагадаємо, як заявила міністр соціальної політики Оксана Жолнович, щоб Україна була успішною державою за 10 років, необхідно не роздувати існуючу кількість соціальних виплат, а спонукати людей розвиватися та йти “у вільне плавання”. “Українців потрібно вивести із зони комфорту”, – заявила Желнович.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE