Politerno > Україна і світ > Коломойському залишили арешт та заставу у 3,9 млрд – ведучі “1+1” та ексміністр Ткаченко просили взяти олігарха на поруки

Коломойському залишили арешт та заставу у 3,9 млрд – ведучі “1+1” та ексміністр Ткаченко просили взяти олігарха на поруки

  • 25 Вересня, 2023
  • 965 Переглядів
  • 0

Київський апеляційний суд 25 вересня залишив запобіжний захід олігарху Ігорю Коломойському без змін. Телеведучі каналу “1+1” просити взяти його на поруки.  

Про це стало відомо з засідання суду.

Коломойський, який отримав три підозри у виведенні багатомільярдних коштів з Приватбанку, перебуває під вартою з 3 вересня.

Апеляція залишила запобіжний захід без змін: перебування під вартою та застава в 3,89 млрд гривень.

Сторона захисту просила скасувати арешт Коломойського із альтернативою застави 509 мільйонів гривень. Прокурор клопотав, щоб засідання проводили у закритому режимі. Однак адвокати не проти, аби воно було відкритим.

Телеведучі каналу “1+1” Наталія Мосейчук, Алла Мазур, Юрій Горбунов, а також колишній міністр культури Олександр Ткаченко заявили, що готові взяти Коломойського на поруки.

Також про готовність це зробити заявив головний раввин Дніпра Шмуель Камінецький.

Коломойський в спілкуванні із журналістами сказав, що почувається добре і зазначив, що не спілкується з представниками влади, оскільки у нього відібрали телефон.

Мосейчук назвала рішення взяти Коломойського на поруки “історією про гуманність” і додала, що воно було колективним.

Водночас ГО “ЦПК” наводить кілька цитат із виступів в суді.

Нагадаємо, у неділю безпілотник атакував аеродром в Курській області Росії, вдалося ліквідувати та поранити керівництво авіаційного полку ворога.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE