Politerno > Україна і світ > Окупанти обстрілюють Миколаїв, по Херсону вдарили вдруге, коли рятувальники гасили пожежу

Окупанти обстрілюють Миколаїв, по Херсону вдарили вдруге, коли рятувальники гасили пожежу

  • 28 Вересня, 2023
  • 271 Переглядів
  • 0

Ворог масовано обстрілює Херсон. ЗМІ повідомили про звуки вибухів в Миколаєві. Коли рятувальники гасили пожежу на двох підприємствах Росія вдарила повторно.

Про це повідомили Суспільне та Повітряні сили ЗСУ.

“Нічого не знімаємо. Не пишемо місця. Вся інформація – з офіційних джерел”, – зазначив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

Повітряні сили о 21:21 повідомили, що з Херсонщини на Миколаївщину прямують ворожі ударні БплА типу “Shahed”.

Пізніше очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив про обстріл Херсона. В обидвох областях оголошена тривога.

“Херсон під масованим обстрілом. Також фіксуємо активність ворожої авіації у повітряному просторі Херсонщини! Ймовірні ракетні удари!  Знаходьтеся в укриттях до завершення повітряної тривоги”, – повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

В обидвох регіонах оголошена тривога. Також повітряна тривога лунає у Кіровоградській та Дніпропетровській областях.

О 22:33 Суспільне вдруге повідомило про вибухи у Миколаєві. 

ДСНС у Telegram зазначає, що коли пожежники розпочали роботу з ліквідації вогню Росія обстріляла Херсон повторно. Тому рятувальникам доводилось кілька разів повертатись до гасіння після того, як обстріли стихали.

Нагадаємо, компанія-спецімпортер “Прогрес” поставила Міністерству оборони України снаряди за завищеними на 57% цінами, спричинивши втрати $1 млрд. Їх закупили у польської фірми “Alfa”, яка раніше не виконала контракт на постачання снарядів для МО

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE