Politerno > Україна і світ > СБУ має нові докази держзради ексведучої телеканалів Медведчука

СБУ має нові докази держзради ексведучої телеканалів Медведчука

  • 12 Жовтня, 2023
  • 589 Переглядів
  • 0

Служба безпеки України отримала нові докази злочинів прокремлівської пропагандистки Діани Панченко, яка сприяє збройній агресії РФ проти України.

Про це повідомляє пресслужба СБУ та Офіс генпрокурора.

Після роботи на підсанкційних телеканалах кума президента РФ Путіна Віктора Медведчука вона виїхала до тимчасово окупованого Донецька, щоб продовжити інформаційно-підривну діяльність на користь країни-агресора.

З жовтня 2022 року по нинішній час Панченко за вказівкою з Москви сприяє військово-політичному керівництву РФ у підривній діяльності проти України.

Зокрема, фігурантка систематично виправдовує збройну агресію Росії проти України, підтримує та пропагує окупацію регіонів нашої держави, а також маніпулятивно висвітлює військово-політичну ситуацію в Україні і закликає наших співгромадян не чинити спротив окупантам.

Матеріали вказаного змісту Панченко систематично викладає на власному Youtube-каналі, який налічує майже 1 млн користувачів.

Крім того, пропагандистські “сюжети” та “публікації” Панченко “розганяє” через мережу прокремлівських Телеграм-каналів.

На підставі нових фактів злочинної діяльності слідчі Служби безпеки повідомили фігурантці про підозру в державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану.

Оскільки Панченко переховується від правосуддя, тривають комплексні заходи для її притягнення до відповідальності.

Нагадаємо, 11 жовтня Ізраїль сформував надзвичайний уряд із ключовими членами опозиції, щоб допомогти країні пережити війну з ХАМАС. Прем’єр-міністр Беньямін Нетаньягу очолить “воєнний кабінет” разом із Бенні Ганцем і Йоавом Галлантом, що, за словами експертів, підкреслює рівень єдності в Ізраїлі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE