Politerno > Україна і світ > Піар брата Єрмака від Буданова: бійці кажуть, що той прийшов у ТрО, коли стало зрозуміло, що ворога викидають з Київщини

Піар брата Єрмака від Буданова: бійці кажуть, що той прийшов у ТрО, коли стало зрозуміло, що ворога викидають з Київщини

  • 14 Жовтня, 2023
  • 2641 Переглядів
  • 0

Начальник ГУР МО Кирило Буданов заявив, що брат глави Офісу президента Андрія Єрмака Денис “працював” зі снайперською гвинтівкою під час оборони Києва. Військові ж стверджують, що Денис Єрмак прийшов у ТрО 28 березня, коли стало зрозуміло, що ворога викидають з Київської області. У червні його до себе в розпорядження забрав Кирило Буданов.

За його словами, він бачив Дениса Єрмака під час перших днів оборони Києва, коли він “працював” зі снайперською гвинтівкою під час боїв за Ірпінь.

Він зазначив, що був “дуже здивований”, коли побачив брата голови ОП під час боїв.

“Я знав, хто він, але людина працює. Але про це ніхто ніколи не згадає. Насправді за цей час багатьох людей, яких суспільство наше не дуже любить, медійно, я бачив у абсолютно різних подіях, що змінювали ті чи інші  можна сказати, навіть епізоди цієї війни”, — сказав Буданов.

Зі слів голови Офісу Президента Андрія Єрмака, його брат Денис Єрмак пішов добровольцем у ТрО з 25 лютого 2022 року, хоча бійці цього батальйону стверджують, що він пішов у ТрО 28 березня після того, як стало зрозуміло, що ворога викидають з Київської області. І пішов він у мінометний взвод на посаду старшого навідника, хоча посада снайпера була вільна.

Вже у червні 2022 року брата Єрмака у розпорядження забрав голова ГУР МО Кирило Буданов, розповів на своїй сторінці у фейсбуці воїн Олег Симороз, який втрати на війні обидві ноги і до якого приходила у палату голова партії “Слуга народу” Олена Шуляк, щоб з’ясувати стосунки через законопроєкт щодо містобудування її авторства.

“Бачу як несеться джинса про “геройські” подвиги брата голови Офісу Президента Андрія Єрмака – Дениса Борисовича Єрмака. Вже навіть цілий голова ГУР “абсолютно випадково” вирішив згадати як він снайпером в ТрО служив.

Ну добре, ви це самі почали… Так сталося, що юридично по штату ми служили з братом Андрія Єрмака в одному батальйоні. Тому в цьому контексті розповім вам трохи фактів, а ви вже самі зробите висновки про “службу” цього рішали.

Справа в тому, що Денис Борисович Єрмак “пішов в ЗСУ” в київську ТрО вже після того, як стало зрозуміло, що ворога викидають з Київської області, а саме 28 березня 2022 року, коли було звільнено Ірпінь. Хоча в піар-дописі Керівника Офісу Президента Андрія Єрмака від 25 лютого 2022 року вказується, що його брат долучився “снайпером до батальйону тероборони”. При цьому важливо розуміти, що він був не переведений в мою частину, а саме направлений з військомату. Хтось може сказати, що, можливо він воював і до того, але не офіційно, бо мовляв складно було документи оформити, проте особисто я не вірю в таку версію. Адже для брата всесильного Єрмака це було б абсолютно не проблемою. Тому або це взагалі вигадка, або його навмисно не проводили по документам, поки ЗСУ не вибили загарбників з-під Києва, щоб підстрахуватися на випадок наказу взяти участь в справжніх бойових діях, а не просто якомусь піарі. І так, в моєму батальйоні величезна кількість людей з 24 лютого 2022 року, і оформили їх наказами про зарахування в частину саме цієї датою, це щоб не було спекуляцій, що так не робили, робили ще й як.

До речі, в тому факті, що брата Єрмака зараз відбілює саме голова ГУР МО Кирило Буданов є особливий нюанс. Справа в тому, що саме Буданов забрав Дениса Єрмака до себе в розпорядження в червні 2022 року. Не на якусь конкретну посаду, не снайпером, а саме в розпорядження командира військової частини – Головного управління розвідки Міністерства оборони. Мій же батальйон був необхідний Денису Єрмаку для підтвердження його легенди про “снайпера в теробороні”, для цього у військовий квиток треба було вписати якийсь підрозділ ТрО і він це успішно зробив, ну а далі “снайпер-мінометник” став розвідником)) Якщо хтось має сумніви в моїх словах, то хай журналісти запитають Буданова про це прямо.

Ну й сама історія про “снайпера” ще більш дивна. Припустимо Денис Єрмак дійсно був снайпером на Ірпінському напрямку, але чому ж тоді в моєму батальйоні він вирішив піти в мінометний взводу на посаду старшого навідника?)

На той момент батальйон був не укомплектований снайперами, снайперські гвинтівки були відсутні і людина зі снайперською гвинтівкою та навиками була на вагу золота.

Вирішити це питання змогли аж влітку 2022 перед нашою відправкою на схід, коли рота вогневої підтримки нарешті отримали СВД та деякі зразки закордонних гвинтівок.

"Весілля в окопі"…

Через тиждень після мобілізації Денис Єрмак вирішив одружитися на громадянці Ірині Валеріївні Давиденко. Одружувався пан Єрмак 4 квітня в окопах нашого батальйону, про що пафосно написав Керівник Офісу Президента та ледве не всі українські ЗМІ, що ніби весілля було "під кулями". Але в цей день жодних бойових дій вже в київській області не велося. У нас було багато весіль на позиціях, але чомусь тільки про брата Єрмака вирішили написати ЗМІ та опублікувати відео.

Ну і щодо слів голови Офісу Президента України Андрія Єрмака про те, що його "святого" брата поливали брудом всі, кому не лінь. Тут я вже додам свою думку та позицію. А давайте згадаємо в чому ж там була історія?

Ой, та всього лиш в тому, що Денис Єрмак після призначення його брата Андрія в Офіс Президента, займався продажем державних посад, що було зафіксовано на відео. І уникнув він кримінальної відповідальності лише через високу посаду свого брата. "Поливали брудом", ну-ну…

Тому так, як ветеран ЗСУ, я хочу закцентувати увагу на тому, що служба в Збройних Силах не є індульгенцією, вона не може виправдовувати корупціонерів!

Мені дуже неприємно про це все писати, але коли голова ГУР особисто починає відбілювати Єрмака і робити з нього героя - це вже занадто. Спокійно дивитись як в наших центральних ЗМІ "випадково" згадується ця корупційна пика, а потім це тиражують телеграм-помийки я не можу (вже запустилася масова джинса з цим відео Буданова про "героїчного брата Єрмака", зокрема й на помийці "Инсайдер", яка весь серпень брехала і поширювала відверту чорнуху про нашу команду Народовладдя). Вважаю своїм громадянським обовʼязком донести до суспільства цю інформацію. На своєму телеграм каналі я публікую документальні підтвердження моїх слів, посилання буде в коментарях. Висновки робіть самі. Честь маю.

P.S. Ну й готуємося до того, що зараз повалить нова хвиля брехливої чорнухи проти нас. Тим більше, що ми вже маємо інформацію, що пан Корчинський та ті його хлопчики, які записували відео проти нас (про вигадані "збори на мавіки" тощо) знаходяться "під Будановим", - розповів Симороз.


Нагадаємо, за словами начальника Авдіївської міської військової адміністрації Віталія Барабаша, російські загарбники встановили новий термін виходу на адміністративні кордони Донецької області – 31 грудня. Інститут вивчення війни (ISW) констатує, що російські наступальні операції в районі Авдіївки Донецької області 13 жовтня зазнали невдач. У Білому домі заявили, що нові спроби російських окупаційних військ наступати в районі Лимана на Авдіївки на Донбасі не став сюрпризом для США.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE