Politerno > Тернопільщина > “Міська рада активно наближати Перемогу просто не має бажання”, – активістка розповіла про зустріч з Надалом. ВІДЕО

“Міська рада активно наближати Перемогу просто не має бажання”, – активістка розповіла про зустріч з Надалом. ВІДЕО

  • 14 Жовтня, 2023
  • 2371 Переглядів
  • 0

Одна з організаторів руху “ЗСУ в першу чергу” Ольга Тимошенко розповіла, як пройшла зустріч активістів з міським головою Тернополя Сергієм Надалом.

Наводимо повний текст її допису у Facebook:

“Як я неодноразово заявляла – ми проводимо мітинги не заради мітингів, а намагаємось працювати конструктивно. Всі дії ініціативної групи спрямовані на збільшення допомоги силам оборони та наближенні Перемоги.

Саме тому 11 жовтня відбулась зустріч в ТМР з мером Сергієм Віталійовичем Надалом. Можливо зі сторони і здається, що учасники ініціативної групи дуже наївні та кожен в праві думати те, що вважає за потрібне. Ми поставили собі за ціль прикласти максимум зусиль, щоб збільшити фінансування сил оборони з бюджету Тернополя. Тому вирішили спробувати домовитись з Сергієм Віталійовичем. Інтригу тримати не буду – нічого в нас не вийшло.

А тепер трошки детальніше:

  • умови зустрічі від мера – з нашої сторони не більше трьох людей і скасування акції (зі сторони влади було 8 людей + 2 поліцейських).
    ________________________________
  • на зустріч ми йшли з конкретними питаннями та пропозиціями, але мер обрав позицію: “я знаю краще; ми все робимо як треба; ви все брешете; не розумію хто ви взагалі і для чого”.
    ________________________________
  • єдиним позитивним (на наш погляд) було те, що нам пообіцяли додаткову зустріч з можливістю обговорити способи задоволення листів-прохань від військових частин. Була хоч маленька, але надія.
    ________________________________
  • та після зустрічі всі сподівання були зруйновані – з’являється відео з наклепом (несу заяву в поліцію за наклеп); блокування моєї сторінки в фейсбук; інтерв’ю одному “медіа”, яке знову не було опубліковано;
    ________________________________
  • нас запевняли на мітингах, що всі запити військових завжди! задовільняються. І що всі котрі надходять, будуть задоволені, але..
    ________________________________
  • зустріч з людиною мера, який відповідає за запити відбулася без ніякого конструктиву.

На мою особисту думку, боротьба в Тернополі однозначно повинна продовжуватись. Міська рада активно наближати Перемогу просто не має бажання…

На дронах, радіостанціях, прицілах просто неможливо побудувати такі схеми, як на ремонтах міста.

Дивіться відео з мерії в першому коментарі і робіть висновки самі”.


Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE