Politerno > Україна і світ > У Путіна сталася зупинка серця, йому нібито шукають заміну – ЗМІ

У Путіна сталася зупинка серця, йому нібито шукають заміну – ЗМІ

  • 23 Жовтня, 2023
  • 1773 Переглядів
  • 0
Війна і Путін

У російського диктатора Владіміра Путіна ввечері 22 жовтня, ймовірно, раптово зупинилося серце.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Водночас наразі його стан начебто усе ж вдалося стабілізувати та запустити серце знову. Варто зазначити, що цю інформацію наразі не підтверджували ні офіційні російські джерела, ні путінські пропагандисти, передає 24 Канал.

Російські журналісти, близькі до оточення Путіна, розповіли, що 22 жовтня близько 21:05 за московським часом співробітники служби безпеки Путіна перебували на чергуванні у його резиденції. Згодом вони нібито почули шум і звуки падіння, що долинали зі спальні президента країни-агресорки.

Двоє співробітників служби безпеки негайно пішли в спальню президента і побачили Путіна лежачого на підлозі біля ліжка та перевернутий столик з їжею та напоями. Мабуть, під час падіння президент зачепив і обрушив на підлогу стіл та посуд, що й викликало галас,
– зазначили представники медіа.

За їхніми даними, Путін “судомно згинався, лежачи на підлозі, закочувавши очі”. Саме тому працівники служби безпеки нібито викликали медиків, які перебували в одній із сусідніх кімнат резиденції.

“Лікарі провели реанімацію, попередньо з’ясувавши, що президент має зупинку серця. Допомога була надана вчасно, серце запустили й Путін прийшов до тями”, – сказали у ЗМІ.

За відомостями представників неофіційного телеграм-каналу, Путіна наразі буцімто перемістили до спеціально обладнаної кімнати у його резиденції, де вже було встановлено необхідне медичне обладнання для реанімації. За їхніми словами, фактично це палата інтенсивної терапії, обладнана новітньою технікою і тепер президент країни-агресорки перебуває під наглядом медиків.

Інформацію про зупинку серця Владіміра Путіна поширили кілька телеграм-каналів, які не є офіційними представниками російських ЗМІ.

Наразі інформацію про погіршення стану здоров'я Путіна не підтвердили офіційні російські джерела, а також російські пропагандистські ЗМІ. Тому така інформація може бути черговим вкидом росіян.

Журналісти також розповіли, що випадок із зупинкою серця Путіна начебто серйозно стривожив найближче оточення президента. Зрештою лікарі вже попереджали, що президент країни-агресорки "дуже поганий і до кінця осені навряд чи проживе".

Водночас після повідомлення про вечірній інцидент, за даними телеграм-каналу, кілька близьких до Путіна людей зв'язалися один з одним у телефонному режимі й домовилися 23 жовтня "провести консультації щодо можливих дій, якщо президент Росії помре найближчими днями".

Наостанок у виданні зазначили, що останнім часом усі офіційні зустрічі та заходи проводить двійник Владіміра Путіна.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський призначив начальником Головного слідчого управління СБУ Андрія Швеця, який з 2019 року виконував обов’язки керівника цієї структури.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE